Intensiva ögon ♥



Intensiva ögon? Vad är det?
Jo, när ögonen ser inbjudande ut kan man kalla det intensivt :)
Och det är det jag ska fixa till idag. ^^

Du behöver: Kajal (penna)
                                Två olika ögonskuggor
                         Eyeliner (flytande)
                       Mascara (svart)

1. Ta kajalen och måla i yttre ögonvrån på övre fransraden, in mot ögat. Stanna någonstans över pupillen. Sen kan man även göra på undre fransraden, men endast längst ut på ögat och en bit ner. Ni kan även ta vit kajal från ögonvrån och fram till den svarta kajalen. (Kmr på nästa bild) Ungefär såhär:



2. Nu ska vi använda eyelinern! Använd helst svart och vit för bäst resultat. Ta den svarta eyelinern och måla där vi lagt kajalen. Sen på undre delen av ögat, från pupillen och framåt. Akta så du inte får nån spets längst fram på ögat! Ta sedan den vita eyelinern och måla på övre ögondelen. Så den vita möter den svarta kajalen.



3. När kajalen och eyelinern är klart så är det dags för ögonskuggan! Tänkt på att det är snyggast med svart och vit :) Börja med den svarta ögonskuggan och lägg den på övre fransraden, vid kajalen. Gör sedan som en liten rundad vinge. Gör samma på andra ögat. Nu är den svarta inte så stark, men lägg på flera lager så blir den mörkare, men gör varannan hela tiden, för det går inte ha hur mkt ögonskugga som helst! Ta sedan den vita öch lägg vid den vita kajalen. Det blir ungefär såhär:



4. Lägg nu på några lager med mascara, både långa och fylliga fransar! (Stor och liten mascara) Klart!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Alla Besökare:
Besökare i Månaden
Besökare Idag:

bloglovin
RSS 2.0